Liga srednjih škola KS u malom nogometu – III mjesto

U nedjelju 26.03.2017. godine igrale su se polufinalne i finalne utakmice u sklopu Lige srednjih škola KS u malom nogometu, gdje je naša škola osvojila III mjesto, zbog toga u cjelosti prenosimo članak sa portala www.scsport.ba.

Srednja škola za saobraćaj i komunikacije – Mašinska tehnička škola Vogošća 3:1 (Safet Fejzić, Semir Krakonja x2 / Kenan Dervišagić)

Od prve minute igralo se u veoma visokom tempu. Saobraćajna škola imala je više od igre i napravila je nekoliko šansi. Safet Fejzić je u desetoj minuti pogodio iz slobodnog udarca za vodstvo Saobraćajne škole. Sredinom poluvremena Mašinska tehnička škola imala je nekoliko, ali nije bilo promjene rezultata. Saobraćajna škola u nastavku imala je još šansi, međutim dobro je branio Emir Kolak. Kenan Dervišagić je u 23. minuti pogodio za 1:1. U finišu utakmice Semir Krakonja je postigao dva gola i donio Saobraćajnoj školi treće mjesto.

 

Srednja škola za saobraćaj i komunikacije: Ervin Ribić, Kenan Rizvanović, Mahir Hafizović, Arnes Kurahović, Safet Fejzić, Edis Mušović, Ifran Dacić, Sandro Šašivarević, Semir Krakonja, Alen Rizvan, Belmir Mustafić, Ermin Omanović.

Mašinska tehnička škola: Belmin Dizdarević, Emir Kolak, Dražen Liješnić, Andrej Đokanović, Aleksa Vintonji, Nemanja Nikolić, Kenan Šahbazović, Adin Čičkušić, Mirza Brdarić, Edvin Čardaković, Zoran Blagojević, Kenan Dervišagić, Aldin Mulahmetović.

Vrijedi istaći da su ovaj projekat podržali Royal Jelly, FIT keks, Sprind, te Coca-Cola HBC B-H d.o.o Sarajevo sa vodom Olimpija.

Slične objave