IX Međunarodni simpozij „Interdisciplinarnost prometa i logistike“ – Ljubljana 2018

Symposium Ljubljana oktobar 2018 2

Ove godine, kao i prethodnih osam, učestvovali smo na IX. Međunarodnom simpoziju „Interdisciplinarnost prometa i logistike“. Ove godine, Simpozij je organizovao Školski centar Celje, u vremenu od 04. do 05. oktobra 2018. godine a održan je u Grand hotelu Sava u Rogaškoj Slatini. Učešće je uzelo 10 stručnih i tehničkih škola i gimnazija iz zemalja jugoistočne Evrope: R Slovenije, R Hrvatske, Bosne i Hercegovine, R Crne Gore, BFR Makedonije, Agencije za sigurnost prometa R Slovenije, preduzcxeća TPV d.o.o. i Infotrans d.o.o. iz R Slovenije.

Našu Školu su predstavljali: Mirsada Šahbegović-direktor škole,  Sejad Mujezinović-pomoćnik direktora za nastavu i Kemal Jaganjac – rukovodilac dijela nastavnog procesa za razvoj i unapređenje.

Prva dan Simpozija bio je radni, u kojima je prezentovano 35 stručni i načni rad iz oblasti saobraćaja, logistike i obrazovnih sistema, sa 54 učesnika Simpozija. Kemal Jaganjac prezentovao je stručni rad na temu „Uvođenje green – ekološki prihvatljivih električnih vozila u sistemu dostave pošiljki – Pilot projekat“. Održani su sastanci organizacionog i programskog odbora Simpozija i dogovorena da naredni, X. po redu Simpozij, bude organizovan u R Crnoj Gori u 10. mjesecu 2019.godine. Drugi dan Simpozija bio je planiran za obilazak fabrike stakla i fabrike orgulja u Rogaškoj Slatini.

Slične objave