Ponosi škole – Generacija 2016./2017.-2020.

U proteklom periodu svi maturanti naše škole su imali mogućnosti da iskažu svoje sposobnosti, a neki od njih su postigli uspjeh vrijedan pohvale i nagrade. To su učenici koji su tokom svog trogodišnjeg ili četvorogodišnjeg školovanja postigli odličan uspjeh i primjerno vladanje.

Ponosi naše škole su:

  • Lončarić Ahmed, smjer automehaničar;
  • Aganović Džejna, smjer Tehničar PTT saobraćaja-poštanske tehnologije;
  • Bašić Amina, opći smjer Tehničar drumskog saobraćaja;
  • Bašalija Kerim, smjer Tehničar drumskog saobraćaja, unutrašnji transport;
  • Havić Mirnes , smjer Tehničar drumskog saobraćaja, unutrašnji transport.

Odlukom Nastavničkog vijeća i direktora škole navedeni učenici će biti nagrađeni knjigom sa posvetom direktora škole.

A najbolji među najboljima su: na trećem stepenu obrazovanja učenik Efendić Mahir, smjer autoelektričar, i na četvrtom stepenu obrazovanja učenik Bećirović Vernes, smjer Tehničar PTT saobraćaja-komunikacione tehnologije.

Odlukom Nastavničkog vijeća i direktora škole navedeni učenici su nagrađeni tabletom, a autoškola Megastart najizvrsnijeg učenika generacije Bećirović Vernesa nagrađuje besplatnom obukom za polaganje vozačkog ispita. Zahvaljujemo se autoškoli Megastart na ovoj izuzetno vrijednoj donaciji.

U ime kolektiva Srednje škole za saobraćaj i komunikacije čestitamo svim navedenim učenicima na sjajnim rezultatima koje su ostvarili tokom školovanja u našoj školi. Nadamo se da će vam školski dani ostati u najljepšem sjećanju, a da će vaši rezultati biti zvijezda vodilja i generacijama koje dolaze poslije vas.

Ponosi generacije

Slične objave