Drugi broj časopisa “Mladi i škola”

U prilogu Vam dostavljamo drugi broj časopisa „Mladi i škola“ čiji je izdavač Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo.
Redakcijski tim časopisa se i ovaj put potrudio kako bi za vas pripremio interesantan sadržaj iz oblasti odgoja i obrazovanja. I u ovom broju možete pročitati sadržajne tekstove o nekim značajnim projektima koje je Ministarstvo realiziralo, intervju sa direktoricom JU „Djeca Sarajeva“, a najveći dio časopisa zauzimaju članci koje su Redakciji dostavile odgojno-obrazovne ustanove i na taj način prezentirale svoje projekte, aktivnosti te uspjehe na raznim takmičenjima.

Želimo se zahvaliti svima koji su se odazvali našem pozivu i zajedno s nama kreirali drugi broj časopisa „Mladi i škola“. I u narednom periodu pratit ćemo sve aktivnosti koje se provode u našim odgojno-obrazovnim ustanovama, a vas pozivamo da nam se priključite i zajedno s nama oblikujete naredne brojeve ovog časopisa. Tekstove o različitim sadržajima, aktivnostima, projektima, ali i komentare, kritike, pohvale i sugestije možete slati na našu e-mail adresu: mladiiskola@mon.ks.gov.ba.

Nadamo se da ćete na stranicama drugog broja časopisa „Mladi i škola“ pronaći interesantan sadržaj.

Srdačan pozdrav,

Redakcijski tim

MLADI I ŠKOLA

 

Slične objave