POZIV ZA RODITELJE

CPCDCentar za promociju civilnog društva u saradnji sa Policijom u zajednici Novi Grad, 26. februara 2015. godine, organizovat će edukativnu radionicu namijenju roditeljima na temu „Međuvršnjačko nasilje i zloupotreba droga“.

Osnovni cilj radionice je podići svijest o prisutnosti droge i različitih oblika nasilja među mladima, prevenciji nasilja i zloupotrebi droga, identifikovati organizacije kojima se žrtve/korisnici opojnih sredstava mogu obratiti za pomoć, te omogućiti otvoreni dijalog i podsticati povjerenje između roditelja i policije.

 

Radionica će se organizovati u prostorijama Resursnog centra CPCD (Gradačačka bb) sa početkom u 18:00 sati. Broj mjesta je ograničen, te se savjetuje svim zainteresovanim roditeljima da što prije dostave svoju prijavu i na taj način osiguraju svoje učešće na radionici. Prijave se dostavljanju na e-mail: prijava@cpcd.ba sa napomenom: „Prijava na radionicu Međuvršnjačko nasilje i zloupotreba droga“. Za sva pitanja se možete obratiti putem e-maila: rc@cpcd.ba ili putem telefona: 033 644 810 i 033 644 810.

Slične objave