Posjeta sajmu RENEXPO BIH 2019

RENEXPO 2019. SARAJEVO BIH

Dana 23 – 24.10.2019. godine članovi sekcije CIVITAS su posjetili sajam RENEXPO BIH 2019. Sajam posvećen razmjeni znanja i informacija o poslovnim mogućnostima i dostupnim tehničkim rješenjima za unapređenje sistema energetske efikasnosti u javnom i privatnom sektoru u BiH.

Članovi sekcije CIVITAS su imali priliku upoznati se sa izradom informacijskih sustava zasnovanih na GIS tehnologiji tvrtke PRoTOK iz Zagreba. Firme koja se specijalizirala za izradu informacijskih sustava upravljana komunalnom infrastrukturom, kao i ekološki prihvatljivim mini hidrocentralama poljske kompanije ENERGETYKA WODNA.

Posjetili smo i štand Let’s Do It BiH gdje smo dogovarali nastavak saradnje o podizanju ekološke svijesti u Kantonu Sarajevo.

Sajam su posjetili: Izudina Palo, Faris Pašić, Melisa Pobrić, Adela Avdić, Imer Karić, Nejra Jamak, Dalila Musić, Jasmina Šadinlija, Almina Zagorac, Amina Tabaković, Mirnes Havić u pratnji profesora Igora Smiljanića.  

[simple_google_photos_grid album-url=”https://photos.app.goo.gl/QJ9bdVUjaHMF1G5z7″ number-photos=”8″ number-photos-per-row=”4″ cache-interval=”120″]

Slične objave